Parkett, klinker, laminat eller heltäckningsmatta? Ett nytt golv ger verkligen ett lyft åt alla rum oavsett om det rör sig om hall, kök, vardagsrum, sovrum eller badrum.

På Wind’s Bygg tar vi stor hänsyn till rummets användningsområde. I största möjliga mån försöker vi förena estetik med funktion. Så att du ska kunna få ett snyggt men samtidigt slitstarkt golv.

Varför låta en snickare lägga golv när man kan göra det själv?

Det finns många exempel på lyckade golvläggningar som utförs av privatpersoner. Fördelarna vi kan erbjuda som specialister är

  • Professionellt resultat. Med många års erfarenhet av golvläggning i olika miljöer kan Wind’s Bygg garantera ett snyggt och proffsigt resultat.
  • Vi fixar förarbetet. Vi vill att du ska slippa onödiga kostnader i form av fuktskador eller en ojämn golvyta. Därför tar vi reda på vilka förutsättningar som gäller för varje unik situation.
  • Ett snyggare golv till ett riktigt bra pris. Idag är det lätt att handla golv till bra priser på byggvaruhus. Som snickeriföretag har vi tillgång till grossistpriser och kan därför leverera riktigt snygga och kvalitativa golv till bra priser.
  • Rätt golv till rätt rum. Innan vi lägger golvet tar vi hänsyn till dina behov. Kommer golvet utsättas för slitage i form av djurtassar och barnfötter? På vilket sätt och hur ofta föredrar du att städa?
  • Är golvslipning ett bättre alternativ? Innan vi river upp ett vackert parkettgolv tar vi ställning till golvets skick. Kanske är slipning och lackning ett bättre alternativ?

Boka en kostnadsfri rådgivning idag genom att ringa Per på 073-320 91 54 .