Platsen där du lagar mat och umgås med familj och vänner är en viktig del av ditt hem. För att inte säga själva hjärtat! Det ska vara lika lätt att fixa en snabb vardagsmiddag som att baka, göra långkok eller bara slå sig ner och läsa tidningen. Oavsett vad du har för behov och önskemål hjälper vi dig gärna att utforma och bygga ditt drömkök. Liten eller stor budget spelar ingen roll, det går alltid att få ett snyggare kök.

Vad kostar det att renovera köket?

Beroende på val av material kan en fullständig köksrenovering av ett normalstort kök, inklusive arbete och material, variera från 100 000 kr och uppåt. Glöm inte att du har rätt till att göra rot-avdrag på upp till 30 % av arbetskostnaden. (Läs mer om hur rot-avdraget funkar här). Genom smarta materialval och effektiv arbetsgång finns mycket pengar att spara.

Går det att renovera delar av köket?

Det är många gånger en god idé att utgå från befintlig köksstomme och exempelvis byta eller lacka köksluckorna. Byte till ny bänkskiva och kökskakel, eller nya vitvaror kan göra underverk. Att renovera delar av köket går förhållandevis snabbt jämfört med en totalrenovering. Wind’s Bygg ger dig alltid en kostnadsfri konsultation om du är intresserad av att renovera delar av ditt kök.

Platsbyggda kök

Har du en vision om ett helt unikt kök? Något som ingen annan har, och som är perfekt anpassat utifrån dina drömmar och just ditt hus förutsättningar? Wind’s Bygg är specialist på platsbyggda, eller i själva verket måttanpassade kök. Kanske har du en annorlunda planlösning, snedtak eller udda vinklar. Eller så har du en egen, briljant idé om hur din köksinredning ska se ut. Vi hjälper dig gärna att ta fram förslag redan från idéprocessen. Vi bygger gärna måttanpassad inredning utifrån din beställning. Antingen levereras färdiga delar till dig för egen installation, eller så tar vi hand om hela arbetet från början till klart kök.

Vill du prata kök? Ring Per på 073-320 91 54