Har du funderat på vad några kvadratmeter extra skulle kunna göra med ditt hus? Mer plats för familjen, för din favorithobby, ett extra gäst -eller arbetsrum eller helt enkelt bara mer plats att leva på. Mer yta ger mer livskvalitet!

Det finns flera spännande sätt att bygga ut huset. Att förlänga huskroppen, lägga till huskropp i en vinkel, bygga ett sovloft, en extra våning, eller en separat byggnad är de vanligaste lösningarna. Kanske finns det en outnyttjad yta i ditt hus eller på din tomt som går att använda?

Vad kostar det att bygga ut huset?

Om vi räknar med husets ”skal”, det vill säga husgrund, ytterväggar, tak och fönster kan man räkna med en kostnad på omkring 10-25 000 kr per kvadratmeter. Utöver denna summa tillkommer kostnad för invändigt arbete. När du anlitar Wind’s Bygg ger vi dig en förutsättningslös konsultation och offert som du i lugn och ro får ta ställning till. Vi garanterar att specificera alla kända kostnader på våra fakturor. Inga kostnader tillkommer utan att du som kund blir tillfrågad.

Välj en kreativ snickare

Vi är inga arkitekter, men vi har många goda idéer. Och vi gillar att diskutera dem med dig. Så, låt fantasin flöda så tar vi hand om genomförande till en realistisk budget.

Går du i tankar om att bygga ut ditt hus? Ring Per idag på 073-320 91 54